Zwangerschapsyoga

Een nieuwe winter reeks van 7 lessen!

We gaan maandag 9 januari van start.

WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!
 

missie
7 lessen
  • 09 jan. 2023 19:45 – 27 feb. 2023 21:15
    Ternat, Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat, België
    Een nieuwe Winter reeks van 7 lessen! We gaan maandag 9 januari 2023 van start. WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!                                                                                              

Tijdens de maanden januari en februari nemen we jullie mee op een 7 weken avontuur waarbij we jullie wekelijks op maandagavond verwelkomen voor een portie beweging en ontspanning.

Elke maandag, een reeks van 7 lessen, van 19.45u tot 21.15u bewegingsplezier! De laatste les, maandag 27 februari is een partnerles als voorbereiding voor arbeid en bevallen. Maandag 20 februari is er geen les voorzien tijdens de krokusvakantie.

Je inschrijving is definitief na de online betaling via de website. Druk op de Woehoeeeeeee knop voor optimaal beweegplezier en een TOPbegeleiding door 3 fantastische madammen ;) 
 

00161151-ed18-4256-a2b9-4fb541bcfb02.JPG


Een ideale mix van beweging ( cardio, spierversterking en stretching), yoga, ontspanning en info over de zwangerschap, arbeid en bevalling.

We bewegen, stretchen en doen aan spierversterking op een verantwoorde manier, waardoor je je zwangere lichaam beter leert kennen, en leert voelen waar je behoefte aan hebt.
 
Onze missie

- fit zwanger 
- ontspannen zwanger 
- voorbereiding arbeid & bevallen 

Voorbereiding arbeid & bevallen

Zwangerschapsyoga is de ideale voorbereiding op de bevalling.

We oefenen tijdens de partnerles, de laatste les, houdingen en bewegingen voor arbeid en bevalling, verlichten eventuele zwangerschapskwaaltjes en leren de ademhaling beheersen om lichaam en geest te ontspannen, nu en in de toekomst.

Daarnaast staat de verbinding met andere mama's centraal. Gezellige babbels van mama's onder elkaar.


 

missie
wekelijks maandag