top of page
36277520_2000842273319176_41982923753505

Anke Verhulst

Droomt van een wereld waar wij en onze kinderen hun vol passie en vuur kunnen leven. En ik geloof dat we daarom moeten beginnen bij het helen van de basis van het leven. Een bewuste zwangerschap en geboorte.

Gelooft dat we daarvoor onze geboortecultuur moeten heruitvinden. Weg van de angstcultuur en de medicalisering, maar met vertrouwen in onze eigen geboortekracht.

Haar persoonlijke missie is om zoveel mogelijk baby’s op een liefdevolle en comfortabele manier geboren te laten worden. Want als je als mens in liefde en zachtheid wordt ontvangen en vervolgens in liefde en zachtheid wordt opgevoed, dan wordt de wereld vanzelf die mooie plek, waar niet alleen ik, maar ik denk ook jij van droomt.

Is zelf mama van 3 kindjes. Al vanaf mijn eerste zwangerschap ging ik op zoek naar manieren om onze kinderen op een liefdevolle manier te ontvangen en op te voeden. Ik kwam hypnobirthing tegen en keek nooit meer achterom. Ondertussen volgde ik nog verschillende opleidingen om mijn werk als geboortecoach van bolle buik tot baby te kunnen uitvoeren.

bottom of page