top of page

ma 09 jan

|

Ternat

Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Winter reeks 2023

Een nieuwe Winter reeks van 7 lessen! We gaan maandag 9 januari 2023 van start. WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Winter reeks 2023
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Winter reeks 2023

Tijd en locatie

09 jan 2023, 19:45 – 27 feb 2023, 21:15

Ternat, Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat, België

Gasten

Over het evenement

Tijdens de maanden januari en februari 2023 nemen we jullie mee op een 7 weken avontuur waarbij we jullie wekelijks op maandagavond verwelkomen voor een portie beweging en ontspanning. Elke maandag, een reeks van 7 lessen, van 19.45u tot 21.15u bewegingsplezier! De laatste les is een partnerles als voorbereiding voor arbeid en bevallen. Je inschrijving is definitief na de online betaling via de website. Druk op de Woehoeeeeeee knop voor optimaal beweegplezier en een TOPbegeleiding door 3 fantastische madammen ;)

Een ideale mix van beweging ( cardio, spierversterking en stretching), yoga, ontspanning en info over de zwangerschap, arbeid en bevalling. We bewegen, stretchen en doen aan spierversterking op een verantwoorde manier, waardoor je je zwangere lichaam beter leert kennen, en leert voelen waar je behoefte aan hebt. ***Onze missie - fit zwanger  - ontspannen zwanger  - voorbereiding arbeid & bevallen

***Voorbereiding arbeid & bevallen Zwangerschapsyoga is de ideale voorbereiding op de bevalling. We oefenen tijdens de partnerles, de laatste les, houdingen en bewegingen voor arbeid en bevalling, verlichten eventuele zwangerschapskwaaltjes en leren de ademhaling beheersen om lichaam en geest te ontspannen, nu en in de toekomst. Daarnaast staat de verbinding met andere mama's centraal. Gezellige babbels van mama's onder elkaar.

Warme beweeggroetjes, 

Karen, Anke & Lisa 

Tickets

  • Beweegticket Mama beweegt

    WOEHOEEEE fit en ontspannen zwanger!

    € 135,00
    +€ 3,38 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page