top of page

ma 09 sep

|

Ternat

Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga sept-okt 2024

Een nieuwe beweegreeks van 7 lessen! We gaan maandag 9 september 2024 van start. WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!

Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga sept-okt 2024
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga sept-okt 2024

Tijd en locatie

09 sep 2024, 19:45 – 10 sep 2024, 21:15

Ternat, Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat, België

Over het evenement

Tijdens de maanden september 2024 nemen we jullie mee op een 7 weken avontuur waarbij we jullie wekelijks op maandagavond verwelkomen voor een portie beweging en ontspanning.  Elke maandag, een reeks van 7 lessen, van 19.45u tot 21.15u bewegingsplezier! 

De laatste les is een partnerles van twee uur als voorbereiding voor arbeid en bevallen op maandag 21 oktober.  Je inschrijving is definitief na de online betaling via de website. Druk op de Woehoeeeeeee knop voor optimaal beweegplezier en een TOPbegeleiding door 3 fantastische madammen ;) ( Karen= kine, Maud = zwangerschapsyogadocente en yogadocente  & Anke= vroedvrouw)

***Lesdata: 

Maandagen 9 - 16 - 23 - 30 september en 7 - 14 - 21 oktober

Maandag 21 oktober is de partnerles

Een ideale mix van beweging ( cardio, spierversterking en stretching), yoga, ontspanning en info over de zwangerschap, arbeid en bevalling.  We bewegen, stretchen en doen aan spierversterking op een verantwoorde manier, waardoor je je zwangere lichaam en je babytje beter leert kennen, en leert voelen waar je behoefte aan hebt.   

***Onze missie

 - fit zwanger  

- ontspannen zwanger  

- voorbereiding arbeid & bevallen

***Voorbereiding arbeid & bevallen 

Zwangerschapsyoga is de ideale voorbereiding op de bevalling.  We oefenen tijdens de partnerles, de laatste les, houdingen en bewegingen voor arbeid en bevalling, verlichten eventuele zwangerschapskwaaltjes en leren de ademhaling beheersen om lichaam en geest te ontspannen, nu en in de toekomst.  Daarnaast staat de verbinding met andere mama's centraal. Gezellige babbels van mama's onder elkaar.

Warme beweeggroetjes, 

Karen, Maud & Anke

Tickets

  • Beweegticket Mama beweegt

    WOEHOEEEE fit en ontspannen zwanger!

    € 165,00
    +€ 4,13 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page