top of page

ma 15 apr

|

Ternat

Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Lentereeks 2024

Een nieuwe beweegreeks van 6 lessen! We gaan maandag 15 april 2024 van start na de Paasvakantie. WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Lentereeks 2024
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga Lentereeks 2024

Tijd en locatie

15 apr 2024, 19:45 – 16 apr 2024, 19:45

Ternat, Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat, België

Gasten

Over het evenement

Tijdens de maanden april & mei 2024 nemen we jullie mee op een 6 weken avontuur waarbij we jullie wekelijks op maandagavond verwelkomen voor een portie beweging en ontspanning.  Elke maandag, een reeks van 6 lessen, van 19.45u tot 21.15u bewegingsplezier! 

De laatste les is een partnerles van twee uur als voorbereiding voor arbeid en bevallen op donderdag 23 mei.  Je inschrijving is definitief na de online betaling via de website. Druk op de Woehoeeeeeee knop voor optimaal beweegplezier en een TOPbegeleiding door 3 fantastische madammen ;) ( Karen= kine, Maud = zwangerschapsyogadocente en yogadocente  & Anke= vroedvrouw)

***Lesdata: 

Maandagen 15 - 22 - 29 april en 6 - 13 mei

Donderdag 23 mei de partnerles

Een ideale mix van beweging ( cardio, spierversterking en stretching), yoga, ontspanning en info over de zwangerschap, arbeid en bevalling.  We bewegen, stretchen en doen aan spierversterking op een verantwoorde manier, waardoor je je zwangere lichaam en je babytje beter leert kennen, en leert voelen waar je behoefte aan hebt.   

***Onze missie

 - fit zwanger  

- ontspannen zwanger  

- voorbereiding arbeid & bevallen

***Voorbereiding arbeid & bevallen 

Zwangerschapsyoga is de ideale voorbereiding op de bevalling.  We oefenen tijdens de partnerles, de laatste les, houdingen en bewegingen voor arbeid en bevalling, verlichten eventuele zwangerschapskwaaltjes en leren de ademhaling beheersen om lichaam en geest te ontspannen, nu en in de toekomst.  Daarnaast staat de verbinding met andere mama's centraal. Gezellige babbels van mama's onder elkaar.

Warme beweeggroetjes, 

Karen, Maud & Anke

Tickets

  • Beweegticket Mama beweegt

    WOEHOEEEE fit en ontspannen zwanger!

    € 135,00
    +€ 3,38 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page