top of page

ma 04 sep

|

Ternat

Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga September reeks 2023

Een nieuwe beweegreeks van 8 lessen! We gaan maandag 4 september 2023 van start. WOEEEHOOOOOOO Fit en ontspannen zwanger!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga September reeks 2023
Mama beweegt (met) zwangerschapsyoga September reeks 2023

Tijd en locatie

04 sep 19:45 – 05 sep 19:45

Ternat, Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat, België

Gasten

Over het evenement

Tijdens de maanden september en oktober 2023 nemen we jullie mee op een 8 weken avontuur waarbij we jullie wekelijks op maandagavond verwelkomen voor een portie beweging en ontspanning.  Elke maandag, een reeks van 8 lessen, van 19.45u tot 21.15u bewegingsplezier! 

De laatste les is een partnerles van twee uur als voorbereiding voor arbeid en bevallen.  Je inschrijving is definitief na de online betaling via de website. Druk op de Woehoeeeeeee knop voor optimaal beweegplezier en een TOPbegeleiding door 3 fantastische madammen ;) ( Karen= kine , Anke= vroedvrouw en Lisa= doula & yogadocent)

Een ideale mix van beweging ( cardio, spierversterking en stretching), yoga, ontspanning en info over de zwangerschap, arbeid en bevalling.  We bewegen, stretchen en doen aan spierversterking op een verantwoorde manier, waardoor je je zwangere lichaam en je babytje beter leert kennen, en leert voelen waar je behoefte aan hebt.   

***Onze missie

 - fit zwanger  

- ontspannen zwanger  

- voorbereiding arbeid & bevallen

***Voorbereiding arbeid & bevallen 

Zwangerschapsyoga is de ideale voorbereiding op de bevalling.  We oefenen tijdens de partnerles, de laatste les, houdingen en bewegingen voor arbeid en bevalling, verlichten eventuele zwangerschapskwaaltjes en leren de ademhaling beheersen om lichaam en geest te ontspannen, nu en in de toekomst.  Daarnaast staat de verbinding met andere mama's centraal. Gezellige babbels van mama's onder elkaar.

Warme beweeggroetjes, 

Karen, Anke & Lisa 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Beweegticket Mama beweegt

  € 155,00

  +€ 3,88 servicekosten

  WOEHOEEEE fit en ontspannen zwanger!

  € 155,00

  +€ 3,88 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page